НЕКОРЕКТНО

Dancebook.bg алармира танцовото общество в България за некоректно отношение на новооткрития софийски нощен клуб VIP ROOM, който отвори врати на 16.05.2013г.

ПРЕДИСТОРИЯ

Преди седмица dancebook.bg сключи сделка с френски собственици на верига „елитни“ заведения VIP ROOM. Договорката между страните бе за тридневно участие на три танцьорки от dancebook.bg с хонорар 200лв/ден за всяка една от тях.

Амбицирани от новооткритото заведение, dancebook.bg изготви редица рекламни материали като видео клипове, рекламни банери и постери, модерни визии т.н., без да изисква парично възнаграждение в замяна.

За първите два дни от тридневното откриване бяха ангажирани професионалните танцьорки Тина, Теди и Ева, отменили другите си ангажименти, за да бележат началото на “грандиозното събитие”. За третия ден Ева трябваше да бъде заменена от DHQ Flexy Flame.

ОТКРИВАНЕ

Откриването на заведението бе направено от танцьорките в неблагоприятни метеорологични условия, независещи от никого. Първата част бе изпълнена пред заведението, под дъжда, след което празненството се премести във вътрешната част на заведението.

Програмата бе завършена безпогрешно от танцьорите и в края на вечерта, с леки препятствия, dancebook.bg получи възнаграждението, полагащо се на танцьорките за ангажираната вечер.

СЕИР

На следващия ден бе организирана втора среща между dancebook.bg и VIP ROOM, в която собствениците на клуба разтрогват споразумението между страните със становището, че поради слабия старт, нямат намерение да отварят заведението.

Няколко часа непосредствено след срещата, VIP ROOM отваря врати и започва усилено да търси заместнички на танцьорките, извън системата на dancebook.bg, вероятно с цел да намалят разходите си. След неуспешното намиране на такива, 30 минути преди началото на партито, VIP ROOM отново се свързва с dancebook.bg с молбата за възобновяване на сделката и промяна на броя на танцьорките с една по-малко.

DANCEBOOK.BG КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗА офертата и обяви нова цена от 300лв за танцьорка на вечер при оставаща първоначална бройка на танцьорите с цел да ги компенсира за създаденото неудобство.  Естествено, заведението отказа.

DANCEBOK.BG е асоциация, която прави връзката между танцовото общество и шоу бизнеса в България по-лесна, НО НЕ ТОЛЕРИРА НЕКОРЕКТНИТЕ ПРАКТИКИ КЪМ НИТО ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ.

[fblike url=“http://dancebook.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%BE/?preview=true&preview_id=3873&preview_nonce=637105019e“ style=“standard“ float=“center“ showfaces=“false“ width=“450″ verb=“like“ font=“arial“] [fbshare url=“http://dancebook.bg/nekorektno/“ type=“button“ float=“left“] [fbcomments]

Към началото