Международният House Club VIP ROOM Набира Танцьори

[member]


Ref.N: 002

По случай откриването си, емблематичният френски клуб „VIP ROOM” набира танцьори за своето Opening Party, което ще се състои на 16.05.2013г.

За клуба

Модният House Club VIP ROOM е известна марка от елитни заведения, която е добре позната в Париж, Монако, Кан и Дубай. Веригата е едно от често посещаваните дестинации от хайлайфа в света. Гости на клуба във Франция са известни личности като Rihanna, Snoop Dog, Paris Hilton, Pitbull, Ja Rule и много други. По повод голямото откриване на клуба в София, VIP ROOM ще покани едни от най–популярните имена на световната House сцена. Junior Caldera и The Nycer ще бъдат гост DJ на грандиозното събитие, които ще се погрижат за доброто настроение на публиката като представят най–модерния клубен sound, слушан в момента. Гост на събитието ще бъде и родната Pop и Dance икона Ann G, която броени дни преди събитието влиза в студио, за да запише вокали за новият проект на Junior Caldera.

Политиката на клуба ще бъде коренно различна от тази на българските заведения и достъпът до VIP ROOM ще е силно ограничен. Освен DJ-те и част от мениджърския екип, гости на събитието ще бъдат и собствениците на клуба, идващи директно от Френската Ривиера.

Условия на работа:

– Хонорар за участието –  200лв с тенденция за няколко последващи участия или постоянна работа в клуба.

– Търсят се танцьори и танцьорки в комбинация от 1 момче и 2 момичета или само 3 момичета.

Изисквания към танцьорите:

– Да бъдат регистрирани танцьори в www.dancebook.bg
– Брой костюми – минимум 3 бр.
– Костюмите да бъдат възможно най-класни и стилни, в съответствие с ранга на event-a.
– Крайна дата за кандидатстване – 11.05.2013г.

Началото на event-а и допълнителни подробности ще се уточняват лично на танцьорите от организаторите, след като приключи подбора на кандидатите.

За да заявите участие в конкурса моля, използвайте контактната форма в обявата като въведете своя личен dancebook е-mail и Ref.N /002/ на обявата.

http://www.viproom.fr

 

https://www.facebook.com/viproom.bg?fref=ts

 

 

[/member]

Към началото