Какво предлагаме?


Визитка
За да можем да Ви представяме на високото ниво, към което се стремим, dancebook изготвя профил на всеки танцьор по стандартите на платформата, който се явява Вашата професионална визитка. Чрез нея демонстрирате нивото на танцовите си умения, стил, техника и визия. Визитката съдържа фотосесия, видео трейлър и професионална биография, които нашият екип от фотографи, графични дизайнери и видео монтажисти, има задачата да подготви.

Реклама
Тъй като е създадена да работи пряко за Вашия имидж, платформата предлага разнообразие от методи, чрез които визитката Ви да достигне там, където трябва. Dancebook отделя значителни средства за своята реклама, за която използва реалните лица на танцьорите от сайта. По този начин визитката Ви става максимално популярна и  Ви прави лесно откриваем, а най-добрите ще могат да видят лицата си в рекламната кампания на сайта.

Възможност за работа
Най-силното оръжие на dancebook e, че профилите на танцьорите са постоянно достъпни за едни от най-атрактивните и коректни организатори на събития в страната, които са наши партньори именно с тази цел. Този подход Ви прави лесно откриваеми и Ви предоставя възможност да получавате директни предложения за работа. Тъй като dancebook е изцяло рекламен сайт, танцьорите имат свободата да преговарят лично за условията на работа и своя хонорар.

Сигурност в работната среда
За целите на безпроблемното протичане на участията, поети през платформата, dancebook се старае да работи единствено с подбрани партньори, отличаващи се с изявен интерес и доказана лоялност при наемането на танцьори. Освен това, като коректен сътрудник в отношенията помежду Ви, нашият екип се задължава своевременно да Ви информира за възникнали некоректни практики. Въпреки това подписваме договорно споразумение и с двете страни, което гарантира допълнителна сигурност и защита на личните Ви материали.

Отстъпки
За да направим dancebook още по-полезен за всеки от Вас, набираме сътрудници, при които ще можете да пазарувате с отстъпка всичко, от което се нуждаете за своята професионална дейност (шивашки ателиета, фитнес центрове, фризьори, соларни студиа и много други). Ще се постараем да Ви предложим само доказани и коректни фирми, за да гарантираме качествени услуги на примамливи цени.
Очаквайте скоро!

Въпроси&Отговори

Към началото