Joanna

Джоанна ( Десислава М. ) е родена на 11 януари. Джоанна казва за себе си, че е много амбициозна, инат и прекалено емоционална. Нещото, което я отличава е, че през целия й живот никога не е хапвала месо, вегетарианка е, също така е левичарка. Не е опитвала свинска пържола, предпочита кюфтета от леща. Любимите й напитки са фреш от грейпфрут и бяло вино. Завършва висшето си образование в Софийския университет- магистър по химия, но музиката я поставя над всичко. Възхищава се на Лили Иванова и Васил Найденов, а също така и на Уитни Хюстън, но мечтата й е дует с Енрике Иглесиас. Подържа форма с всекидневни тренировки във фитнес залата. Мрази лъжата и лицемерието у хората, има страх от змии. Според нея най-ценното човешко качество е честността и тя се опитва да е такава с хората, които заслужават.

Джоанна подписва договор с Ара мюзик в края на 2010г. Певицата вече е готова с първата си песен и видеоклип под лейбъла на музикалната компания. Парчето се казва „Забравям те” по музика и аранжимент на Ангел Ефтимов и текст на самата изпълнителка.
В края на 2011 година, тя представя песента „Грубо обичана“, която е със социална тематика. Лятото започва ударно за певицата, като тя представя нова песен и видеоклип – „Ти избери“. През есента, певицата пуска проекта „Малко мъж“, който за отрицателно време обира овациите на феновете!

Награди:
Ladies Awards – Top 40 Beauty and Success – Дебют на 2011 година
Трето място на публиката и зрителите – Пирин Фолк 2010

Към началото