Flexy Flame

Сиана, която е по-известна със сексапилното Flexy Flame, танцува в клиповете на песните “Дим да ме няма” на Графа, Бобо и Печенката, “Аз съм 6″ на 100 Кила и “Belucci” на Alex P. Виждал си я да танцува в музикалните клипове на едни от най-яките български парчета. Гледаш я с отворена уста, лигите текат, а очите ти шарят по цялото й тяло, но сам знаеш, че с телевизора секс не се прави.

Flexy започва първите си стъпки с oснови на break dancing-а при небезизвестните “Electric Force Crew” преди 7 години. Тук се научава да усеща и пресъздава ритъма, както и основни движения от „popping“ и „locking“ подстиловете. Успоредно с това се запалва по ямайската и африканска култура и танци, започвайки сама да изучава характерните движения и стъпки на народите. Тогава “се научава да усеща музиката със сърцето си”. Следва дълъг период на израстване като танцьор, минавайки през различни школи и workshop-и : Latin, Reggaeton, Hip-Hop, Hip-Hop New Style, Hip-Hop Lady Style, Krump, Michael Jackson Style, House Dance и други. Всичко това и помага днес да бъде една от най-запомнящите се и ексцентрични танцьорки у нас. През кариерата си е имала участия в редица клубове и концерти в страната и чужбина. В момента магията на Flexy може да бъде видяна в столичния клуб “Mascara”.

Специфичните и и нехарактерни движения, взаимствани от dancehall стила, са може би и причината да е главно действащо лице в едни от първите български хитове на пазара в този стил музика /Графа, Бобо и Печенката – Дим Да Ме Няма, 100 Кила и DJ Diamondz – Аз Съм 6, Jahmmi Youth – Ride Di Riddims Medley/, а също и в проектът на Redman, който предстои да се появи съвсем скоро.

Към началото