Какво е Dancebook

Dancebook.bg е създаден, за да осъществи мечтата на голяма част от артистичното общество, а именно да счупи стереотипа, като даде възможност на всеки от Вас сам да рекламира себе си и да създаде своя професионална визитка. Тук ще срещнем професионалните, начинаещи и бъдещи танцьори, изпълнители и артисти с едни от най- атрактивните нощни клубове, рекламни и кастинг агенции, телевизионни предавания или накратко нашите партньори.

Мисията ни е да изградим сигурна и ефективна мрежа, която да улесни директния контакт помежду ви. Поемайки ролята на свързващо звено, Dancebook се ангажира да Ви представя на ниво, отговарящо на най-високите стандарти в бранша и да съблюдава за коректното отношение и на двете страни.

 Кои сме ние?

Създатели на dancebook са както танцьори, така и специалисти с богат опит и добро име в организирането на шоу програми и шумни партита. За дейностите, които извършваме, се грижи екип от професионални фотографи, видео монтажисти, графични и web дизайнери, както и рекламен отдел, който събрахме с една единствена цел – да задоволим всяка нужда с безкомпромисно качество и да достигнем до всички краища на България и чужбина.

Ползи         Въпроси&Отговори

About Us

Към началото