FAQ

Каква е концепцията на сайта? Към кого е насочена?

Dancebook създава така необходимата среда, която среща работодатели с танцьори от всички нива, за да им предлагат работа и по този начин да ги стимулират постоянно да се развиват професионално.
Концепцията на сайта е да улесни всички аспекти, касаещи кариерата на танцьорите, и да  предложи ефикасно и достъпно решение за тяхното осъществяване.

Какво може да предложи dancebook в интерес на моята реализация?

Сайтът улеснява процесите, които всеки танцьор трябва да извърши, за да се развива. Платформата е в състояние да ги обучи, да ги направи лесно откриваеми и да изгради техния имидж. Освен всичко, dancebook събира, селектира и им предоставя подходящите предложения за работа, дава им сигурност и допълнителни отстъпки.

Какви методи използва dancebook за да разпространява моята визитка?

Вашите визитки се разпространяват чрез всички методи, с които сайтът се рекламира (интернет, клубна, билборд, печатна реклама), както и чрез dancebook партитата, които стартираме скоро. Елементите, изграждащи визитката(видео трейлър и обработени снимки), могат да се използват и за промотиране на участието на конкретен танцьор, като служат за печатната и мултимедиина реклама на самото събитие.
Освен всичко, dancebook използва лицата на най-добрите танцьори, за да ги рекламира лично

С колко костюма трябва да се снимам, когато си правя визитката?

Визитката може да се състави от снимки  и видео клип минимум с един костюм.

Нямам опит в танците, как може да ми помогне dancebook?

Dancebook може да ви консултира професионално за да Ви насочи към наши партньорски школи или да се заеме лично с Вашето развитие.

Нямам 18 години, мога ли да създам визитка в dancebook?

Да, можете, но ще получавате само предложения за работа, на чиито изисквания  отговаряте. Можете да създадете и развивате визитката си, за да дадете силен старт на своята кариера, когато навършите пълнолетие.

Как става връзката между партньорите на dancebook и танцьорите в сайта?

Първият контакт между танцьора и конкретен работодател се осъществява чрез dancebook, а всеки следващ е личен помежду им.

Подписва ли се договор с dancebook?

Да, подписваме договорно споразумение.

Длъжен ли съм да приемам предложения за работа, ако не харесвам условията?

Не, не сте.

Къде мога да публикувам снимките и видео трейлърите от профила си?

Навсякъде! Dancebook е създаден, за да може да се рекламирате чрез визитката си.

Какво мога да променям и допълвам в профила си?

Можете да заснемате нови фотосесии и видео клипове с различни визии, да добавяте нови от вече заснетите или да наемете личен фотограф, който да отрази представянето Ви на дадено участие.

Защо да обновявам визитката си?

Обновяването на визитката помага да качите своя персонален рейтинг, да се показвате по-напред в галерията с танцьорите и да дадете по-пълна информация за себе си (наличните костюми и танцови умения).  Всичко това се отразява и в класацията Dancebook Top 10.

Как мога да стана част от dancebook и какво ще ми струва?

Можете да станете част от dancebook като изготвите свой профил (визитка), чрез който изпълняваме нашите функции. Пълна информация за цени, условия и възможните варианти можете да получите, като попълните формата за кандидатстване.

Ако не съм танцьор, мога ли да се стана част от dancebook?

Dancebook е сайт, насочен изцяло към танцовото общество и в точност към танцьори от всички нива. Ако нямате опит като танцьор, можете да ползвате платформата като професионален консултант за да се обучите до ниво, в което да можем да Ви бъдем от полза. Можете да станете и наш партньор, ако развивате бизнес, свързан пряко или косвено с танцьорската професия.

На какъв принцип работодателите правят своя избор на танцьор?

Работодателите имат достъп до профилите на всички танцьори в платформата, което им позволява да се запознаят предварително с визията, танцовите умения и професионалната биография на всеки от тях. Главна роля в техния избор играе и персоналният им рейтинг, който е показател за функционалността на танцьора да поема различен тип участия. Силно предимство е и богатото съдържание на визитката, която дава повече информация за различните сценични костюми, които притежавате. С не малка стойност е и начинът, по който dancebook промотира Вашия профил.

Само за клубни танци ли става въпрос?

Не. Dancebook се старае да работи с партньори от всички сфери на танцовото изкуство, което определя и видовете предложения, отправяни към всеки. 

Към началото