HristinaHristina

[fblike style=“button_count“ showfaces=“false“ verb=“like“ font=“arial“]
[fbshare url=“http://dancebook.bg/portfolio-items/hristina/“ type=“button“ float=“left“]

Ръст
173см

„За мен танцът е начин да покажеш всички свои емоции чрез тялото си. Когато изпитвам много силна тъга, радост или каквото и да е, мога да изразя чувствата си с танц по–добре, отколкото с думи!”

Христина се гмурва в света на танците през 2000г. За този период се специализира в 4 танцови стила – модерен, класически балет, народни и спортни танци. Лекотата, с която заучава хореографии, бележи професионалния й опит като танцьор и й позволява да развие своите танцови умения на отлично ниво.

Обучението си по модерен балет получава в балет „Киви”, „Веда Джуниър” и „Магия”, а класически балет завършва в школата на Маша Илиева, където танцува в продължение на 4 години. Отделно от това, Христина е практикувала спортни танци в клуб „Дъга” и „С фрак и лачени обувки”, както и народни танци тренира в „Дворецът на децата“.

Христина се развива професионално като клубен танцьор едва от 2013 година, поемайки единични учатия в „Cotton Club”, на парти ивентите на “gepime”, a в момента е Free Dance танцьор в „Disco Club Silver” в Кипър. Като човек на изкуството, артистичните дарби на Христина не приключват само с танците. За кратко посещава уроци по пиано, а рисуването и ръчното изработване на бижута, аксесоари и други изделия в сферата на приложното изкуство, са допълнителните дарби, върху които работи в свободното си време.

Към началото