Ann G

Ръст
168см

Ann G е едно от известните имена в българския шоу бизнес, а списъкът с нейните разностранни таланти и постижения е наистина дълъг. Изгрява и на музикалния небосклон още от времето на скандалното предаване „Хъшове“(1998), а в момента продължава както с музикалната кариера, така и със самостоятелна продуцентска дейност. Занимава се с театър още от ранна детска възраст. Завършила НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф.Стефан Данаилов.
Ann G има изнесени множество театрални постановки и представления, както и роли в български и чуждестранни филми. Работила е в телевизията към едни от най-рейтинговите предавания тогава: „Клуб НЛО“, „Хъшове“, „Фитнес Мания“ и много други. Нейната страхотна визия е била наградена с възможността да бъде рекламно лице на едни от най-обичаните продукти в България. Но при Ann G не всичко е визия и за това говорят авторските текстове на песните й, както и факта, че е писала и за редица български поп изпълнители. През 2009г. излиза и първата й самостоятелна стихосбирка, a eдноименната й школа по модерен балет, обучава момчета и момичета на най-новите денс техники.
Ann G „блести“ и в света на спорта – много състезания и сребърен медал по художествена гимнастика. Едни от най-значимите и постижения са в света на фитнеса и фитнес моделинга. Върволица златни отличия красят всекидневната й, получени от множеството й участия в България и Европа. Освен всичко е горда носителка на бронзовия медал от световното по фитнес в САЩ през 2009г.

Към началото