КаринаKarina

[fblike style=“button_count“ showfaces=“false“ verb=“like“ font=“arial“]
[fbshare url=“http://dancebook.bg/portfolio-items/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0/http://dancebook.bg/portfolio-items/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0/“ type=“button“ float=“left“]

Ръст
170см

Карина прави първите си стъпки в света на танците още от най-ранно детство. На 5 години се запознава с основите на класическия балет и напредва особено бързо. След усилена подготовка на 10 годишна възраст е приета на първо място в „Националното училище за танцово изкуство“ в град София, където се обучава при едни от най-добрите и известни български имена и получава богато танцово образование. Изучавала е най-различни видове танци – исторически, народни, характерни, модерни, джаз, Hip Hop. Там получава и танцово познание на световно ниво от известни чуждестранни преподаватели, които всяка година организират танцови работилници за подбрани ученици. Обучавала се е лично и от световноизвестните преподаватели Елизабет Плател /преподавател във френското балетно училище/ и Тадеуш Матач /директор на щутгартското балетно училище/.
Карина се гордее с многобройните си участия в най-големите центрове на културата у нас – НДК, Национална опера и балет, Музикален театър, Театър София. Участвала е в грандиозни балетни спектакли като „Лебедово езеро”, „Спящата красавица”, „Дон Кихот”, „Жизел”, „Баядерка”, „Копелия”, „Лешникотрошачката”. През 2010 г. завършва балетното училище, а още като ученичка е изучавала и с други стилове танци извън училище.

Към началото