Звезден блясък тази вечер!

[fbshare url=“http://dancebook.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80/“ type=“button“ float=“right“]

Автор: Снежина Велкова

Дори във всекидневието да носите джинси и маратонки или скучни костюми, това не означава, че не можете да покажете звезден блясък, когато излизате с приятели през уикенда. За да направите тези вечери запомнящи се и всички погледи да са вперени във вас, изпробвайте доказалите се тенденции още този петък!

Впечатляващ маникюр

Забравете френския маникюр! Да, наистина е стилен и удобен, но не това целите, когато излизате на дискотека. Зависи от формата на нокътя и от личните предпочитания, но като цяло по – дългият маникюр е впечатляващ и определено се харесва от повечето господа. За това – смело пускайте ноктите и ги оформете, според настроението. Овалните плочки се върнаха на мода още преди година, квадратните са класика и по тях може да се развихрите с най – различни пейзажи от лак.

Винаги можете да отидете при професионалист, за да изрисува ноктите Ви според последните тенденции, но ако имате 1 свободен час и желание, предлагаме следната идея:

Блясък!!!

Необходим ви е мултифункционален топ лак, който да използвате като основа. Лак, съдържащ едър и ситен брокат използвате, за да направите ивиците на френския маникюр и да оцветите един (може и повече) от ноктите. Във всеки уважаващ – себе – си козметичен магазин ще намерите камъчета за маникюр, които поставяте на няколко места по нокътя, който сте избрали да е изцяло блестящ и по едно камъче на всеки от другите нокти (върху лентичката, която сте лакирали с брокат). Поставянето на тези камъчета става докато лака е съвсем пресен, за да залепнат здраво, за това ги правете един по един. Поставяте и един пласт топ лак като внимавате да не покривате прекалено камъчетата, за да не се изгуби блясъкът им!

Изкуствени мигли с камъчета

Ах, тези пърхащи съблазнителки! Няма жена, която не иска дълги, извити, изразителни мигли. В следващия материал, посветен на красотата ще Ви разкажем как да се сдобиете с перманентни мигли от този ранг, но днес идва парти – предложението… А то е блестящо и привличащо погледа! Този тип изкуствени мигли се лепят с подходящото лепило и задължително се махат преди сън. Върху тях няма нужда да слагате спирала, тъй като са достатъчно гъсти и оформени. Изкуствените мигли се поставят след грима, но ако се случи да нарушат леко поставените сенки, няма проблем да се нанесат поправки. Окото, на което слагате миглите трябва да бъде затворено и максимално „спокойно“, за да не се набръчква тънката кожа на клепача. Ако усещате ръката си достатъчно сигурна, използвайте тънка пинсета, за да задържите и поставите реда косъмчета на правилното място. В случай, че Ви е за пръв път – най – добре използвайте пръстите си. Лепилото към миглите може да бъде различно качество, за това ако имате възможност се снабдете с отделна тубичка висококачествено на цена 10 – 20 лв.

Ето и няколко варианта на мигли, които смятаме, че са на гребена на вълната в момента:

Този тип мигли можете да закупите на прилични цени от Inglot, DM, както и от еротични бутици. Също така можете да ги поръчате от e – bay или други online магазини с доставка до България.

Злато в косите

Лесна и бърза, супер ефектна прическа. Няма значение каква е дължината на косата ви – дори да сте с момчешка прическа нашето предложение ще е актуално. Това са нашумелите напоследък ленти за коса тип „Покахонтас“. Тези ленти могат да бъдат тънки до средно дебели и изработени от най – различни материали: кожени, метални с камъни, с шипчета и капси, с перли, най – обикновени – черни и т.н. Те могат да се поставят по десетки различни начина, според настроението и стила.

Един вариант е да разделите по хоризонтала косата си на две и да вържете горната част с ластик. След това слагате лентата, така че да разделя горната и долната част на косата и да минава през средата на челото. Пускате вързаната част от косата и готово! Лентата ще се вижда само в частта, която е на челото ви.

Друг вариант е да пуснете косата свободно и да сложите лентата отгоре, така че да се вижда навсякъде. Този хипи – стил е много романтичен и забавен! За да бъде звездно излъчването ви изберете нещо златисто с камъни:

Още една възможност е лентата да бъде с цвете или друг ефектен елемент, който да се откроява:

Тъй като сама по себе си тази лента е екстравагантна и атрактивна препоръчваме косата да бъде небрежно разпусната или вързана, за да не стане претрупана прическата.

Супер оригинална чанта

Кокетната малка чантичка за излизане вечер е удобен и привличащ погледа аксесоар, която всяка дама трябва да притежава. Може да имате само една такава чанта, но тя трябва да бъде на висота. Не просто малка, чантата трябва да бъде с оригинална форма или материал или цвят, за да бъдете в крак с модата и едновременно с това – да се отличавате. Скъпите марки като MOSCHINO винаги са впечатлявали с дизайн, но ако не можете да си позволите такъв аксесоар в оригинал, потърсете реплики в интернет. Ако не обичате да носите имитации се обърнете към комерсиалните марки, няма как след щателно издирване да не откриете чантичка, която ще изпълни целта! Ето и интересни модели, които ни харесаха:

Много гривни или пръстени

Не, не искаме от Вас да вадите всички златни гривни от семейната кутия за бижута. Новите тенденции в носенето на много пръстени или микс от гривни с часовник могат да се изразят само със снимки! И с няколко уточнения: към метала трябва да има и кожа или някаква връв; смесвайте стиловете смело (сърца и панделки с черепи и капси и т.н.); оставете възможност на бижутата да се виждат – слагайте ги с ¾ ти или къс ръкав; съчетавайте с лака на ноктите; изберете – или гривни или пръстенчета! Добрата новина е, че такива бижута можете да намерите на много ниски цени (5 -20 лв. броя) и на много места. Ето ги и нашите предложения:

[fbcomments]

Към началото