Видове сътрудничество

[toggle hide=“yes“ border=“yes“ style=“white“ title_open=“Индивидуален“ title_closed=“Индивидуален“]

Индивидуален

При този тип сътрудничество заплащате пълната стойност на визитката и месечните такси, но не дължите % от хонорара си на Dancebook. Подходящ е за напреднали и професионални танцьори, които имат желание дa инвестират в собствения си имидж, реклама и професионално развитие.

[/toggle] [toggle hide=“yes“ border=“yes“ style=“white“ title_open=“Споделен“ title_closed=“Споделен“]

Споделен

Този тип сътрудничество дава възможност да платите само 50% от цената на визитката и от стойността на месечните такси, като дължите 20% от хонорара си за участията, поети през платформата. При този тип сътрудничество се подписва договор за минимум 6 месеца. Подходящ е както за напреднали, така и за професионални танцьори, които желаят да се възползват от отстъпките за изготвяне на визитката и за месечните такси.

[/toggle] [toggle hide=“yes“ border=“yes“ style=“white“ title_open=“Dancebook Manager“ title_closed=“Dancebook Manager“]

Dacebook Manager

Подходящ е за начинаещи танцьори, които желаят да се развиват в сферата на танцовото изкуство, но не притежават необходимия опит, за да практикуват професията. Dancebook се заема с индивидуалната подготовка на танцьора, създава негова визитка и я обновява безплатно на всеки 3 месеца. Кандидатите преминават през 3 месечен обучителен период, през който получават подкрепа и напътствия, свързани с тяхното развитие като танцьори. При постигнати задоволителни резултати, получават правото да работят чрез платформата. При този тип сътрудничество танцьорът подписва договор за 2 години, през които заплаща % от хонорарите от своите участия. Таксата от 100лв покрива месечния абонамент (60лв) плюс професионалните консултации, разходите за създаване и обновяване на визитката, поддръжката на профила и  неговата реклама.

[/toggle]

Назад

Към началото